WAAROM DE PRIVACY IMPROVER

Privacy Improver is een online tool die jou  in 10 minuten leert hoe je jouw campagne privacy verantwoord inricht. De Privacy Improver combineert toegankelijke video’s met heldere tekst en uitleg over privacy en een campagne checklist. Zo helpt DDMA van data iets moois te maken met respect voor de privacy. Vragen over de Privacy Improver of over DDMA? Neem contact op met 020-4528413 of info@ddma.nl.

De Privacy Improver behandelt de volgende onderwerpen:

  • De kanalen die je inzet voor je campagne, hoe zit het met online, social, direct mail en e-mail?
  • De rol van jouw organisatie, ben je verwerker of verwerkingsverantwoordelijke?
  • De basis voor verwerking van persoonsgegevens, wat is de grondslag?
  • Verschillende categorieën persoonsgegevens en de beveiliging daarrvan
  • Het privacy statement
  • Wat zijn de rechten van de consument, en hoe respecteer je die?

Hoe werkt de Privacy Improver?

In zes korte filmpjes worden door ‘Joost’ de highlights van de privacyregels uitgelegd die van belang zijn bij het starten van jouw campagne. Tijdens het bekijken van de filmpjes kan je per onderwerp antwoorden op praktische vragen aanvinken die op jouw campagne van toepassing zijn. Aan het einde krijg je een checklist gemaild met de belangrijkste zaken waar je aan moet denken bij het starten van je marketingcampagne.

In de campagne checklist die je gemaild krijgt deelt DDMA per privacy-onderwerp relevante content en, exclusief voor leden, ook nog bijzondere ondersteunende documenten zoals templates voor verwerkersovereenkomsten, diverse handige privacy checklists en meer. De Privacy Improver wordt continu geüpdate met content die in lijn is met de actualiteit.

Voor wie is de Privacy Improver?

De Privacy Improver is gemaakt om marketeers en andere afdelingen van organisaties die marketingcampagnes ontwikkelen en privacybewust te maken. De tool kan uiteraard ook door bijvoorbeeld projectmanagers en juridische afdelingen worden gebruikt.

Credits
Camera: Ernst Boskamp
Regie: Maureen Kamphuis
Pianomuziek: Christiaan Kuyvenhoven
Website: Robin van Holst

Start de checklist

48 ms